Yoga i Laden i Nivå

Yoga i Laden i Nivå

Velkommen til yoga i foreningen: Yoga og meditation for alle. 

Foreningen tilbyder yogaundervisning i trygge rammer. Foreningen er startet af frivillige yogalærere, som selv er under uddannelse.

I et roligt tempo guides du igennem en blød yoga. Der er fokus på kropsbevidsthed, ro og balance i krop og sind. Vi arbejder med smidiggørelse af led, muskler og bindevæv og har fokus på åndedræt og kroppens meridianbaner og energi-flow. Du vil efter undervisningen opleve en dybere ro, smidighed og varme i kroppen. Alle kan være med, da niveauet tilpasses efter deltagerne.

Undervisningen tilbydes af aspiranter som selv praktiserer yoga dagligt og er under uddannelse til yogalærere.

Har du kendskab til en nabo, bekendt eller én i din forening, som trænger til et lille skub, så tag fat i ham eller hende og meld jer til. Tilbuddet er gratis. 

Formål:

At hjælpe alle borgere til en bedre livskvalitet og mindre sygdom. Yoga og meditation er beviseligt med til at gøre kroppen fysisk og psykisk stærk, løfte humøret og dermed en hjælp til mange områder i livet.

Målgruppe:

Alle er velkomne. Tilbuddet er tiltænkt alle borgere som ikke har råd til at deltage i nogen af de eksisterende tilbud som findes. Har man svært ved at få pengene til at slå til i øvrigt, så ligger kropsbevidsthed og sundhedsfremmende aktivitet langt nede på listen. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Susanne Thygesen Sletting, på mobil: 51 82 80 80.

Vi har lige nu undervisning følgende steder:

Frivilligcenteret i Humlebæk, Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk

Onsdage fra kl 8.45 – 10.00
Torsdage fra kl 19.30 -20.15 (Første gang den 27. februar 2020)

Laden i Nivå, Mariehøj 204A, 2990 Nivå
 Onsdage kl. 10.30 – 11.45

Tilmelding nødvendig til Susanne på telefon 5182 8080 eller mail: post@s-webdesign.dk

Kontaktinformation