Vi har brug for nye frivillige til Psykologisk Hjælp

Coronarestriktionerne trækker ud og flere og flere oplever at mismodet overtager og håbet skubbes i baggrunden. En samtale eller et kort samtaleforløb (fysisk eller digitalt) kan gøre en afgørende forskel.

’Psykologisk hjælp – samtaler og grupper’ oplever søgning efter sådanne samtaleforløb og vi er ved at være pressede på frivillige der kan tage samtalerne. Derfor søger vi nye frivillige. Læs vores specifikke opslag nedenfor, men selvom du ikke brænder for lige præcis disse samtaler vil vi meget gerne høre fra dig -sammen kan vi gøre en forskel!

Jobopslag: Psykologisk Hjælp – samtaler og grupper

Den mentale sundhed er udfordret i vores samfund. Hvad enten årsagen er ensomhed, stress, sorg, skilsmisser eller misbrug, er der mennesker, som har brug for hjælp. Din frivillige indsats kan gøre en stor forskel for de borgere, der ikke har råd til en psykolog eller som mangler et relevant tilbud.

Vær med i fællesskabet af frivillige der yder kvalificeret hjælp, anonymt og i øjenhøjde, igennem ’Psykologisk hjælp – samtaler og grupper” som er en arbejdsgren i Frivilligcenteret

Har du lyst til at gøre en forskel for mennesker med psykologiske udfordringer? Og er du:

 • Uddannet eller er du i gang med en uddannelse som psykolog, terapeut, el.lign. eller har du relevant erhvervserfaring?
 • Har du lyst til at udvikle dine kompetencer og være en del af et fagligt fællesskab, der sammen gør en forskel?

Så håber vi, at du vil kontakte Frivilligcenteret og være med i et fællesskab, der gør en forskel.

Frivilligceneret søger frivillige, der kan lede gruppeforløb (for børn, unge eller voksne) og frivillige, der kan have samtaleforløb.

’Psykologisk hjælp – samtaler og grupper’ bygger på 3 værdier:

 • Kvalitet
  Alle, der leder grupper eller samtaleforløb, er uddannede psykologer, terapeuter eller personer med relevant erfaring. Frivilligcenteret kan stå inde for de frivilliges kompetencer og alle er en del af centrets supervisionsprogram.
 • Klarhed
  Vi tror, at det skaber tryghed for den frivillige og for borgerne, når der er klare aftaler omkring gruppe- eller samtaleforløbet. Derfor afstemmes forventningerne og rammen inden et forløb begynder således, at begge parter ved, hvad de går ind til.
 • Netværk
  Vi Samarbejder og skaber netværk med andre frivillige og kommunale tilbud inden for området så at den hjælp, der gives, er den mest relevante.

Alle grupper og al rådgivning er gratis, så alle borgere med begrænsede økonomiske midler får en mulighed for at få kvalificeret hjælp.

Tidsforbrug: Udover de forløb, du driver som frivillig, forventer vi, at du deltager i to årlige supervisionssessioner sammen med andre frivillige. Du kan selv styre, hvor meget tid, du ønsker at bruge på dine samtaler eller grupper. Du kan bruge mere tid i en periode og mindre i en anden. Vores frivillige bruger typisk mellem 4 – 10 timer månedligt.

Læs mere om vores tilbud på www.frivilligcenteret.dk
Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 30 28 40 85 eller sende os en mail på: info@frivilligcenteret.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!