Categories Aktuelt Foreninger

Styrk din frivillige forening

Er du en del af en frivillig forening? Tørster I efter at skærpe jeres fokus og udvikle foreningens projekt? Og trænger I til at bruge tiden bedst muligt uden udmattende krævende mødeplanlægning og zig-zag-kurs uden egentlig retning?

Så er det nu, du og din forening skal hoppe med ombord i læringsfællesskabet KURSEN.

Torsdag den 7. marts inviterer Frivilligcenteret i samarbejde med Fredensborg Kommune nemlig frivillige sociale foreninger til at deltage i KURSENS første samling i 2024.

I læringsfællesskabet mødes frivillige ledere og udvikler deres foreninger og projekter. Til den første samling skal du og dit team tage temperaturen på jeres forening og sætte en ny kurs – er I der, hvor I vil være? Skal der ske noget nyt? Hvilken retning skal I gå i? hvordan griber I processen an? I vil få ny inspiration fra frivillige ledere og spændende case-historier fra andre kommuner, mens I vil blive guidet igennem en proces, der har til hensigt at hjælpe jeres forening i den retning, som I drømmer om at gå.

Som deltager i KURSEN får du:

  • inspiration til at udvikle din forening
  • et fællesskab med andre frivillige ledere, der kender passionen bag og udfordringerne ved at lede frivillige
  • mulighed for at tænke nyt i dit frivillige engagement og få ny energi til din frivillighed
  • to årlige fysiske samlinger samt nogle online- eller telefonsamtaler

Deltagelse er gratis

For at deltage i KURSEN skal du samle et team af ledere eller bestyrelsesmedlemmer i din forening. Vi forventer, at I stiller med et team på to-fem personer.

Læringsfællesskabet KURSEN er støttet af Social- og Seniorudvalget i Fredensborg Kommune. Deltagelse, forplejning og kursusmaterialer er gratis.

Tilmelding

Tilmeldingen sker pr. mail til peter@frivilligcenteret.dk. Vær opmærksom på, at du først

er sikret en plads på KURSEN, når du har modtaget en mail med bekræftelse på dette fra arrangørerne.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed, så vent ikke for længe med at melde din forening til.

Vil du vide mere:

Kontakt Peter Søndergaard, daglig leder af Frivilligcenteret, hvis du og din forening er interesseret i at deltage, eller hvis I har spørgsmål til KURSEN.