Søg julehjælp – få overblik over dine muligheder her

Søg julehjælp                              – få overblik over dine muligheder her

Duftende æbleskiver, fuldfede klejner og pakker med hemmeligheder – sådan er jule for mange. Men i en økonomisk krisetid kan det være vanskeligt at få pengene til at række. Især i en juletid. Heldigvis er der hjælp at søge. Og her får du overblikket over dine lokale muligheder:

Madkassen: Madkassen arrangerer maduddeling den 24. december kl. 10-11 ved Frivilligcenteret, Teglgårdsvej 423A i Humlebæk.

Blå Kors: Julehjælpen fra Blå Kors består af et gavekort på 500 kroner til Lidl og et gavekort på 200 kroner til en organistationens genbrugsbutikker. Ansøgere der i forvejen er tilknyttet et af Blå Kors´tilbud som for eksempel Familienetværket i Humlebæk, vil blive prioriteret først. Læs mere på blaakors.dk/jul Ansøgningsfrist: 24. november.

Dansk Røde Kors: Røde Kors Fredensborg-Humlebæk uddeler i år gavekort til COOP på 900 kroner. Gavekortene kan bruges i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´Brugsen. Røde Kors´ julehjælp er målrettet økonomisk trængte børnefamilier, der er på overførselsindkomst og har børn under 18 år. Bevillingen sker ud fra en individuel vurdering af familiens økonomi. Hent ansøgningsskemaet i Frivilligcenteret, Teglgårdsvej 423A i Humlebæk eller kontakt Røde Kors Fredensborg-Humlebæk, Kirsten Andreasen på 4142 2625 eller kirsten.andresen@jubii.dk Ansøgningsfrist: 28. november.

Red Barnet: På vegne af Red Barnet Fredensborg uddeler Frivilligcenteret 30 gavekort, som kan bruges i til Red Barnets genbrugsbutikker. Der uddeles ét gavekort pr familie, og gavekortet giver mulighed for at familien kan forsyne sig med det tøj, de har brug for. Uden øvre begrænsning. Derudover to stykker legetøj pr barn og det udstyr, som familien eventuelt har brug for her og nu. Gavekortene er gyldige til og med 31. december 2022. Find nærmeste Red Barnet genbrugsbutik her: https://redbarnet.dk/vaer-med/genbrugsbutikker/ Sidste gavekort uddeles: 23. december.

Øvrig julehjælp – se også dette link: Sådan søger du julehjælp 2022: Find listen over julehjælp her – ALT.dk