Puljer og fonde

Puljer og fonde

Har du ideen, men mangler de økonomiske ressourcer til at realiserer den? Frivilligcenteret hjælper dig med at finde de forskellige muligheder for at søge de midler, der passer bedst til dit projekt. Det kan fx være indenfor private fonde, sociale puljer, lokale virksomheder, kommunale fonde osv. Så lad os få en snak om mulighederne, inden du lader økonomien stoppe din idé.

For mange er Fredensborg Kommunes §18 pulje, til frivilligt socialt arbejde, et oplagt sted at starte. Der kan søges årligt op til 120.000 kr. med deadline 1. oktober.  Hvert år uddeles ca. 1.000.000 kr. Frivilligcenteret arrangerer et fyraftensmøde i løbet af september måned, som hjælper dig med at skrive en god ansøgning.

I en times tid, inden Frivillig Fredags arrangementet på Kulturstationen er det en møde med Katharina Nielsen, konsulent i Fredensborg Kommune med ansvar for §18 midler, for alle der søger eller overvejer at søge §18 midler. Alle er velkomne fredag d. 25.9 kl. 15:00 – 16:00 i KulturStationen i Humlebæk (lige ved stationen)

Katharina vil holde et kort oplæg om puljen og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og tage en snak med hende om din ansøgning.

Læs mere om §18 puljen og de øvrige puljer i Fredensborg Kommune