Categories Psykologisk hjælp

Ondt i livet? Få et gratis samtaleforløb

Måske er du en af de mange mennesker, der tumler med livet og godt kunne bruge et nærværende og fagligt dygtigt menneske at tale med. Helt fortroligt. Men måske er det helt uoverskueligt at finde en terapeut og derefter betale det, det koster. Hos Frivilligcenteret kan du få hjælp, og det er naturligvis helt fortroligt.

Vi har nemlig et helt hold af frivillige terapeuter, som står klar til at tale med mennesker, der trænger til hjælp. Ganske gratis.

Du har mulighed for at få op til seks samtaler, og terapeuten har naturligvis tavshedspligt. Du har ikke brug for en lægehenvisning for at komme her eller have nogle særlige problemer for at få hjælp – du skal udelukkende samle modet til det. Det ved vi, kan være svært. Men vi er her for dig.

Sådan får du hjælp:

  1. Ring til Simone Bartholdy, der leder Frivilligcenterets frivillige terapeuter. Simone er psykolog og tager en kort snak med dig, så hun ved, hvorfor du søger hjælp, og hun har naturligvis tavshedspligt. Simone er også god til at vurdere, om det er en helt anden form for hjælp du i stedet bør have, for at du kan få det bedre.
  2. Dernæst kontakter Simone en af de frivillige terapeuter. Du har desværre ikke mulighed for selv at vælge, hvem du vil have et samtaleforløb med, men vi lover dig, at vi kun bruger dygtige folk.
  3. Den frivillige terapeut kontakter derpå dig, og I laver en aftale om at mødes. Typisk vil det foregå her i Frivilligcenteret på Teglgårdsvej 423A i Humlebæk.

Kontakt Simone Bartholdy: 22 24 40 85 onsdage og torsdage fra kl. 9-13.