Categories Aktuelt Giv Hjælp Nyhed

Er du ok? Få hjælp til bedre mental sundhed!

Vi er mange der er optaget af vores fysiske velbefindende og fremtoning. Er vi i form? Ser vi ud som vi drømmer om? Fokus på kost, motion og sundhed. Samtidigt overser vi måske noget der er endnu vigtigere, nemlig vores mentale sundhed.

Mental sundhed handler om hvordan du trives og din evne til at tackle den modgang livet altid indeholder. Derudover giver mental sundhed dig det fundament hvorfra du kan tage gode valg om f.eks. motion og kost. Uden et niveau af mentale overskud er det meget svært at tage de krævende og vigtige valg. Se her hvad TV-lægen Peter Qvortrup Geisling sige:

I ABC for Mental Sundhed har man undersøgt hvad der skaber mental sundhed og de har formuleret 3 enkle råd:

1. Gør noget AKTIVT

2. Gør noget SAMMEN MED ANDRE

3. Gør noget MENINGSFULDT

Ikke så overraskende har ABC for mental Sundhed også fundet ud af at FRIVILLIGHED derfor er rasende sundt! Det fordobler faktisk dine chancer for høj mental sundhed at være frivillig.

I den frivillige verden er der plads til alle uanset hvordan din livssituation er. Du kommer meget nemt i gang. Tryk på “Giv Hjælp” på forsiden af Frivilligcenterets hjemmeside eller skriv direkte til os her. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i gang.