Nyt navn til: Frivilligcenteret!

Nyt navn til: Frivilligcenteret!

For megen forvirring omkring geografien og et ønske om at signalerer at man er Frivilligcenter for alle kommunens bysamfund har fået Frivilligcenter Fredensborg til at ændre sit navn ved en ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 23.10.

Det nye navn bliver kort og godt: Frivilligcenteret. Formand Ruth Cilwik Andersen fortæller: Vi er rigtigt glade for at vi også officielt nu kan kalde os det vi og andre til dagligt kalder os nemlig. Frivilligcenteret. En af vore vigtigste budskaber er at vi ikke er et hus i Humlebæk (som hedder Frivilligcenter Fredensborg), men at vi er der for den sociale frivillighed i hele kommunen, i alle bysamfund.

I forbindelse med det nye navn har Frivilligcenteret også valgt at bytte deres gamle logo ud med et nyt og et slogan: -Sammen gør vi en forskel. Ruth Cilwik Andersen er tilfreds med det nye look og siger: Jeg er meget glad for linjen: Sammen gør vi en forskel, for det er lige præcis det som Frivilligcenteret lever og ånder for. Vi vil hjælpe alle gode kræfter og foreninger der ønsker at gøre noget godt for de socialt udsatte i vores kommune. Ingen af os kan gøre det selv, men vi undervurderer ofte alt hvad vi kan gøre sammen.