Nivå Nu/Kokkedal På Vej

Nivå Nu/Kokkedal På Vej

Vi har to boligsociale projekter i Fredensborg Kommune; Nivå Nu og Kokkedal På Vej. Begge projekter ledes af en håndfuld engagerede ansatte der har det som en del af deres arbejde at støtte frivilligheden indenfor deres områder. Begge steder har en masse grupper, fællesskaber og arrangementer. Læs mere om de to projekter nedenfor.

Nivå Nu arbejder for at boligområderne er trygge og åbne områder, præget af tillid og fællesskaber, og er en integreret del af det omkringliggende område. Vi løfter opgaven i samarbejde med kommunale indsatser, lokale institutioner, beboergrupper, organisationer, boligforeninger og ikke mindst et stort korps af frivillige. Bl.a. er det frivillige som står bag Madkassen, Red Barnets naturklub, Samtalevenner, Spiregruppen, Sprogambassadører og StudieVEJEN – og der er altid plads til flere frivillige i grupperne. Vi søger også frivillige som vil bakke op om enkeltstående aktiviteter som fx afholdelse af fællesspisninger eller events. Læs mere om Nivå Nu på deres hjemmeside eller på facebook. Du er også velkommen til at kontakte frivillig- og netværksmedarbejder Sara (40129492).

Læs mere om tilbuddene i Nivå Nu på deres hjemmeside.

Den boligsociale helhedsplan Kokkedal På Vej er et samarbejde mellem Boligforeningen 3B, AB Hørsholm Kokkedal, Boligkontoret Danmark, Fredensborg Kommune, Nordsjællands Politi og Landsbyggefonden. Helhedsplanen dækker boligafdelingerne By-Nordengen, Skovengen og Egedalsvænge.

Læs mere om tilbuddene i Kokkedal På Vej på deres hjemmeside.