Netværksmøde: Hvordan genåbner vi bedst vores foreninger og frivillige fællesskaber?

Netværksmøde: Hvordan genåbner vi bedst vores foreninger og frivillige fællesskaber?

Den store mulighed og udfordring indenfor det seneste år, også når det gælder ledelse af frivillige og livet i foreningerne, har været Coronavirussen.

Hvordan har ned-, op-, ned-, og op-lukningerne påvirket de frivillige og hvordan leder vi bedst vores foreninger i den nuværende oplukning?

D. 15. 6. kl. 13:00 – 15:00 skal vi se netop på disse spørgsmål. Vi får besøg af konsulent ved Ingerfare (det eneste konsulenthus i Danmark der har specialiseret sig i ledelse af frivillige www.ingerfair.dk), Lasse Petersen, som vil give os input og lede forskellige processer der skal klæde os på til bedre at rekruttere frivillige og tage hånd om vore foreninger i den nuværende genåbnings virkelighed. 

Netværksmødet er for alle frivillige og foreninger i Fredensborg Kommune. Da arrangement bliver støttet økonomisk af Fredensborg Kommune og Frivilligcenteret kan vi tilbyde samlingen uden betaling.

Mødet bliver afholdt i Den Gamle Biograf i Fredensborg, Jernbanegade 4, 3480 Fredensborg

Har du brug for kørsel fra Frivilligcenteret i Humlebæk, til og fra arrangementet og ved andre spørgsmål: kontakt Frivilligcenteret på 30284085 eller info@frivilligcenteret.dk

Tilmeld dig her