Categories Aktuelt Frivilligjob

MADKASSSEN søger chauffør

Har du kørekort?

Vil du på samme tid mindske madspild og hjælpe økonomisk udsatte medborgere?

Hvis du kan svare ja til disse to spørgsmål, så har Madkassen brug for dig! Opgaven består i at du enten tirsdag eller torsdag formiddag bruger en lille times tid på at hente mad hos lokale forretninger og køre det til Madkassen i Nivå, hvor andre frivillige sætter maden frem.

Madkassen er et projekt, der uddeler gratis mad til borgere, som ikke selv har penge nok til mad. De fødevarer, der uddeles, er varer, der enten er tæt på udløbsdatoen, har overskredet sidste salgsdato eller ikke længere kan sælges pga. stødt emballage. Det kan også være frugt og grønt, reklamevarer eller andre varer, som er doneret til Madkassen.


Sidst på måneden gør det en kæmpe forskel for min datter og mig, at vi kan få gratis mad i Madkassen. Og man føler ikke at man skal stå med hatten i hånden. ” – Bruger af Madkassen


Madkassen Nivå holder til på Byvejen 12, 2990 Nivå. Åbningstider: tirsdag og torsdag kl 13 – 14

Madkassen mangler frivillige til afhentning, så hvis du vil være med til at gøre en forskel eller er interesseret i at høre mere om Madkassen, er du velkommen til at kontakte Sanna på 40 68 31 24.