Madkassen søger chauffører

Madkassen søger chauffører

Har du bil og kørekort og tid til at køre en tur om formiddagen? Lyder bekæmpelse af madspild og uddeling af mad til økonomiske udsatte som gode sager? Så kontakt Madkassen og bliv en del af Madkasse-teamet. Se kontakt info nederst i artiklen.

Madkassen er et projekt, der uddeler gratis mad til borgere, som ikke selv har penge nok til mad. De fødevarer, der uddeles, er varer, der enten er tæt på udløbsdatoen, har overskredet sidste salgsdato eller ikke længere kan sælges pga. stødt emballage. Det kan også være frugt og grønt, reklamevarer eller andre varer, som er doneret til Madkassen.


Sidst på måneden gør det en kæmpe forskel for min datter og mig, at vi kan få gratis mad i Madkassen. Og man føler ikke at man skal stå med hatten i hånden. ” – Bruger af Madkassen


Madkassen uddeler varer både i Humlebæk.

Madkassen Humlebæk holder til i Frivilligcenter Fredensborg, Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk. Åbningstider: Mandag kl. 17-18, Tirsdag kl. 13-14, onsdag fra kl. 17 – 18 og Torsdag fra kl. 13 – 14

Madkassen mangler frivillige til afhentning og uddeling af mad, så hvis du vil være med til at gøre en forskel eller er interesseret i at høre mere om Madkassen, er du velkommen til at kontakte formanden for foreningen Mette Fredsted på 30 36 07 90.

Adresse

  • Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk

Kontaktoplysninger