Kom og få en Familie-ferie-jule-pose til børn

Kom og få en Familie-ferie-jule-pose til børn

Søndag d. 20. December kl. 13-15 uddeler Strandvejskirken 100 stk. Familieferieposer til børn i Humlebæk, der har brug for lidt ekstra hygge til dette års juleferie. Flere familier har en oplevelse af at der i år har været mere hjemmetid end normalt – og juleferien bliver samtidig anderledes, da mange familiebesøg og aktiviteter må aflyses. Mange kirker rundt omkring i landet arbejder derfor sammen om sådan et projekt. 
Gaveposen har derfor til formål at pege på julens budskab og komme med idéer til aktiviteter og hygge i juleferien. Posen indeholder bl.a. aktivitetshæfte og malebog med julens budskab, oplæg til kreative projekter og en masse godter. 

RETTELSE: efter de nye restriktioner foregår uddelingen ude foran Frivillighedscenterets lokaler fra kl. 13-14 og ved Strandvejskirkens parkeringsplads kl. 14-15. Der bliver desværre ingen servering af varme drikke, så man henter blot sin familieferiepose. Vi sørger selvfølgelig for at holde corona-afstand og have handsker og mundbind på. Samt sende folk hurtigt videre, så vi ikke klumper sammen.