Kender du Årets Ildsjæl 2020?

Kender du Årets Ildsjæl 2020?

Frivilligcenteret uddeler hvert år en frivillig hæderspris. Prisen gives til en person eller en organisation der har gjort noget særligt for det frivillige sociale arbejde i Fredensborg Kommune.

Prisen uddeles hvert år Frivillig Fredag, den 25. september kl. 16:00 – 17:30 på KulturStationen.

Alle kan indstille en person eller organisation som de finder har gjort en særlig indsat inden for det frivillige sociale arbejde.

Lidt inspiration til hvem du kan nominerer

Så kender du/I person eller en organisation der:

  • Skal have et skulderklap for en særlig indsats
  • Har skabt opmærksomhed omkring det frivillige sociale arbejde
  • Har fremmet samarbejdet på tværs af arbejdet i den frivillige verden
  • Er en god rollemodel og med sit virke har øget interessen for det frivillige socialarbejde

Hvis du kender en frivillig på det social/humanitære område så skriv en kort begrundelse for hvorfor du mener personen/organisationen skal være årets ildsjæl. Sammen med æren modtager prisvinderen 5.000 kr.

Indstilling sendes til info@frivilligcenteret.dk inden den 13. september.

NB: Den frivillige verden er fuld af ildsjæle der alle fortjener en pris. Derfor er Ildsjæleprisen blevet uddelt siden 2010 af Frivilligcenteret. Igennem tiden er enkelt personer og grupper blevet hædret. Store og helt små foreninger har igennem årene modtaget prisen. Vores ønske med prisen er at hædre den sociale frivillighed. Båden igennem uddelingen af prisen og igennem processen hvor alle kan ære en frivillig ved at nominerer en frivillige eller en forening man synes laver et særligt frivilligt arbejde.

Det er altid et meget vanskeligt valg for bestyrelsen i Frivilligcenteret når prismodtageren skal vælges. Vi håber at også den der “kun” bliver nomineret vil se hæderen i en eller flere har indstillet dem til prisen. Der ligger på ingen måde et fravalg af alle dem der ikke får prisen (om man er blevet indstillet eller ej). VI håber alle vil tage denne lille prise uddeling for hvad den er: En lille hædring af en gruppe nominerede og en prismodtager der er eksempler på den stor frivillige indsats så mange tager del i.

Med venlig hilsen Bestyrelsen i Frivilligcenteret. Har du spørgsmål til prisen eller processen omkring prisuddelingen er du mere en velkommen til at kontakte Frivilligcenteret på info@frivilligcenteret.dk