Categories Foreninger

Integrationscaféen

Integrationscafeen har åbent i Humlebæk (Frivilligcenteret, Teglgårdsvej 423A) mandage kl. 15.30 – 17.30 og som noget nyt holder vi også åbent i Nivå (Nivåhøj 55) torsdage kl. 17 – 19. Denne mulighed er opstået som følge af vores samarbejde med Nivå Kokkedal på Vej.

Kik forbi Integrationscafeen hvis du er interesseret i at være en del af et godt fællesskab og hvis du har brug for hjælp til at forstå det danske system, breve fra kommunen eller lignende.

Foreningens formål er, gennem frivilligt socialt arbejde, at være med til at hjælpe kommunens borgere, der er kommet til Danmark, med de udfordringer af sproglig og kulturel art, der optræder i forbindelse med at leve i et nyt og anderledes samfund. Foreningen er religiøst og politisk neutral.

Foreningen vil igennem aktiviteter som lektiehjælp, hjælp til kommunikation med myndigheder, leg, fortællinger og forskellige tiltag af mere kulturel art som besøg på museer, forlystelser, institutioner og fejring af årets begivenheder, skabe et åbent, imødekommende og styrket borgerskab.

Kontaktoplysninger

  • Kontakt person: Katrine Usssing
  • E-mail: info@icafeen.dk
  • Hjemmeside: www.icafeen.dk