Categories Om os

Om frivilligcenteret

Langt de fleste mennesker drømmer om to ting. For det første at have nære relationer, at være del af et fællesskab og at have et sted hvor man hører til. For det andet at sætte et positivt aftryk på verden, at skabe noget smukt og meningsfuldt i den tid, man er til.

Frivilligcenterets mål er at være en katalysator, som hjælper disse drømme til at blive til virkelighed. Så du, uanset hvilken livssituation du befinder dig i, kan finde frivillige og meningsfulde fællesskaber i vores kommune.

  • Frivilligcenter Fredensborg er en selvstændig aktør, der er finansieret af stat og kommune med det formål at støtte frivilligt socialt arbejde i Fredensborg Kommune. Der er Frivilligcentre i 65 i landets 98 kommuner.
  • Frivilligcenteret fungerer som et ressourcecenter for frivillige kræfter i hele Fredensborg Kommune. Derfor vil vi være lige tilgængelige i kommunens fem bysamfund; Kokkedal, Nivå, Fredensborg, Karlebo og Humlebæk.
  • Frivilligcenteret er for alle. Vi er her for alle – både børn, unge og voksne. At have brug for hjælp er ikke noget, der er forbeholdt en særlig gruppe, men noget vi alle gentagende gange i løbet af livet får brug for. Den erkendelse af, at vi alle er i samme båd, er en vigtig kilde til sammenhængskraft og kærligt socialt engagement i vores kommune.
  • Vi støtter og opmuntrer alt, der handler om frivilligt socialt arbejde, uanset om det foregår i Frivillig-centeret eller andre steder. Samarbejde deles tillidsfuldt og generøst med alle.
  • Henvendelser registreres ikke, og vi har tavshedspligt. Desuden er vi religiøst og politisk neutrale.
  • Hvis du vil høre mere om os, kommer vi gerne ud på kommunale institutioner, foreninger mv. og fortæller om frivilligt arbejde.