Hjælp med at stå for den lokale indsamling for kræftsagen

Hjælp med at stå for den lokale indsamling for kræftsagen

Kræftens Bekæmpelse holder landsindsamling søndag den 11. april 2021.
Det er dagen, hvor kræft sættes på dagsordenen på en personlig måde, og hvor bekæmpelse af kræft er en folkesag – fordi vi alle vil et liv uden kræft.

Lokal forankring – der er brug for en tovholder
Landsindsamlingen er også en lokal begivenhed, der styrker og er med til at forankre det lokale netværk. Frivillige står for at gøre indsamlingsdagen til en god begivenhed for indsamlere og for kræftsagen.

Forberedelserne er i fuld gang –  men vi mangler en tovholder, som har lyst til at stå som indsamlingsleder sammen med andre frivillige i Fredensborgområdet.

Du kommer til at organisere og sætte dit eget præg på den lokale indsamling – opgaverne er: 

  • Have kontakten med indsamlere
  • Arrangere det praktiske på dagen
  • Tage imod indsamlede midler, og indmelde beløbet til landskontoret
  • Skabe en god indsamlingsdag

Du får rigtig god erfaring med at organisere en aktivitet, der involverer mange mennesker, og dit netværk bliver styrket og du får gode oplevelser sammen med andre frivillige i dit lokalområde.

Hjælp hele vejen
Der er hjælpeværktøjer til ruteplanlægning, og til at kommunikere med indsamlerne, materialer og værnemidler etc. Du får selvfølgelig støtte og hjælp fra Landskontoret og fra områdekontor Hovedstaden hele vejen.

Er du interesseret?
– så vil vi rigtig gerne høre fra dig

Kontakt koordinator på områdekontor Hovedstaden Pernille Frimand på tlf.: 2899 0151, mail: pefr@cancer.dk eller kontakt Landskontoret tlf.: 3525 7504, mail: landsindsamling@cancer.dk

—————————

Der er stor vilje fra danskernes side til at støtte Kræftens Bekæmpelse – også i Corona tider.
Vi planlægger efter, at gennemføre både en forsvarlig dør-til-dør indsamling og digitale indsamlinger søndag den 11. april 2021.