Rådgivning i Frivilligcenteret

Rådgivning i Frivilligcenteret

– Er det svært at forstå kommunens regler?

– Har du brug for juridisk hjælp?

– Har du rod i økonomien?

Vi har alle brug for rådgivning på forskellige områder i vores liv. I Frivilligcenteret kan du få det gratis! Rådgivning i Frivilligcenteret  yder juridisk-, sociale-, og økonomisk rådgivning.

Rådgivningen henvender sig til dig, som har brug for at få drøftet en juridisk-, social eller økonomisk vanskelig situation.

Antallet af samtaler er individuelt.

Rådgivningen er anonym og er for alle borgere. Vi fører ikke journaler og vi videregiver ikke oplysninger.


Rådgivningen tilbydes alle borgere og er altid anonym.


”Det var fantastisk at finde ud af, at der var gratis rådgivning i Frivilligcentret –for jeg havde ikke råd selv” – bruger af Gratis Rådgivning


Hvis du ønsker rådgivning, er du velkommen til at kontakte Peter Søndergaard, som henviser dig til rette rådgiver på tlf. 30 28 40 85 eller mail info@frivilligcenteret.dk

Samtalerne foregår i Frivilligcenteret eller et andet passende sted i Fredensborg Kommune

Læs her hvad Frederiksborg Amtsavis skrev om Gratis Rådgivning d. 14.5. 2019

Forbehold: Ved alvorlig psykisk sygdom, misbrug af alkohol eller stoffer eller ved alvorlig fare for selvmord kan vi ikke hjælpe. I disse tilfælde vil vi henvise til andre tilbud i det offentlige behandlingssystem. Vi kan ikke føre retssager eller påtage os at skrive større ankesager. Vi hæfter heller ikke for dit forløb i din sag. Et forløb hos os skal udelukkende ses som et skridt videre i en fastkørt situation.

Adresse

  • Teglgårdsvej 423A
    3050 Humlebæk