GENSTART -fra et aktivt arbejdsliv til et aktivt seniorliv

GENSTART -fra et aktivt arbejdsliv til et aktivt seniorliv

Er du i slutningen af dit arbejdsliv eller i begyndelsen af din senior-tilværelse, så kom og få inspiration til et seniorliv med fællesskab og mening.

Det kan være en stor forandring at gå fra et aktivt arbejdsliv til en tilværelse med større frihed. Det er som at starte på et nyt kapitel i ens liv, hvor spørgsmål, som hvad skal jeg nu bruge tiden til, hvem kan jeg bruge min tid sammen med og hvad skal vi være sammen om, trænger sig på.

Tilmeld dig nu (og inden d. 7.10) på dette link

Kurset er støttet af puljen til frivilligt socialt arbejde i Fredensborg Kommune og er derfor gratis!


PÅ GENSTART får du inspiration til at svare på disse spørgsmål. Du møder også andre, som går med samme overvejelser, og I får mulighed for at tale sammen om interesser og ønsker til godt og aktivt seniorliv. 

Vi håber, at du tager hjem fra GENSTART med masser af ideer til at planlægge et seniorliv med aktiviteter og relationer, som passer til dig og måske endda med et nyt
netværk, der kan støtte og udfordre dig i dit nye livskapitel.

PÅ GENSTART SÆTTER VI FOKUS PÅ:

  • Overgangen fra arbejdsliv til seniorliv – hvorfor kan det være så svært?
  • Hvordan finder jeg ind i et seniorliv med aktivitet, mening og gode relationer?
  • Hvilke foreninger, projekter og fællesskaber findes der i Fredensborg kommune, som kunne være attraktive at komme i kontakt med?

At være aktiv, at være en del af et fællesskab og have en meningsfuld hverdag er ofte til en vis grad givet, mens man er på arbejdsmarkedet. GENSTART giver dig et sted og et netværk, hvor du sammen med andre kan tale om, hvordan du får et seniorliv med aktivitet, fællesskab og mening!

Kurset støttes økonomisk af Fredensborg Kommune og gennemføres i et samarbejde mellem Ældre Sagen i Fredensborg og Frivilligcenter Fredensborg.

TID: DAG 1: 20. OKTOBER 2020 KL 10.00 – 15.00. DAG 2: 27.OKTOBER 2020 KL. 10.00 – 12.00. STED: Begge dage i Byens Hus Egedal, Egedalsvej 2, Kokkedal