Categories U. kategori

Fyraftensmøde d. 20.9. “Penge til den gode sag” – §18, fonde og partnerskaber med virksomheder

Frivilligcenteret har i september måned pop-up Frivilligcenter i Fredensborg by. Bl.a afholder Frivilligcenteret onsdag d. 20. september kl. 17:00 – 18:00 et fyraftensmøde for alle social-humanitære foreninger i Fredensborg Kommune omkring mulighederne for at søge midler til de frivillige projekter fra både Fredensborg Kommune og private fonde.

Fyraftensmødet holdes i Folketeket, det tidligere KIWI, på Jernbanegade 3, under biblioteket.

Til Fyraftensmødet kan du møde:

Henriette Rude Brytygier, konsulent fra Fredensborg Kommune og kontaktperson ift. §18 puljen til frivilligt socialt arbejde, kommer og fortæller om de nye kriterier for §18 uddelingen som i foråret blev besluttet af Social og Seniorudvalget.

Frivilligcenterets leder, Peter Søndergaard, vil fortælle om andre muligheder for at få støtte til frivillige projekter fra bl.a. private fonde.

Susan Kaae, virksomhedsejer, konsulent medlem af Frivilligcenterets bestyrelse vil fortælle om mulighederne for partnerskaber med lokale virksomheder.

Efter de tre oplæg er der mulighed for at tale videre med både Henriette, Peter og Susan og få gode råd til næste skridt og konkret sparring på ansøgninger.

Velkommen til en inspirerende time om mulighederne for at tilfører ressourcer til jeres frivillige projekter.