Frivilligcenteret åbner igen d. 6. maj

Frivilligcenteret åbner igen d. 6. maj

Vi har fået meldingen fra Fredensborg Kommune at Frivilligcenteret igen må åbne for foreningsaktiviteter og møder fra om med d. 6/5. Vi glæder os i stort stil til at få al den dejlige frivillighed ind i huset igen.

Det er endnu usikkert hvilke restriktioner der kommer til at gælde for brug af Frivilligcenteret når vi åbner igen. Men pt. er reglerne som følger:

– Der gælder indtil videre et indendørs forsamlingsloft på 25 personer (forsamlingsloftet på 50 der træder i kræft d. 21.5. er ikke relevant for Frivilligcenterets lokaler da de pga. ønsket om 2 kvm. pr. person ikke kan rumme mere end 25 personer)

– Krav om 2 meters afstand mellem personer og at man skal bære mundbind mår man bevæger sig rundt i Frivilligcenteret.

– Derudover skal man med bringe og på anmodning kunne fremvise et Coronapas. Coronapasset skal vise, at du er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test). Børn under 15 år vil være undtaget.

Haven er åben allerede nu!

Det er dog allerede fra begyndelsen af april tilladt at samles udendørs op til 10 personer og op til 50 hvis det foregår igennem en forening. Derfor er Frivilligcenterets have og terrasse åben for foreningerne. I forbindelse med foreningsarrangementer i Frivilligcenterets udendørsområder er det tilladt at bruge Frivilligcenterets toiletter og kokken til kaffe-/the-brygning.

Når udendørsarealerne skal tilgås (inden d. 6.5 må det ikke foregå igennem bygningen, men igennem den låge der er til højre for den almindelige indgang til Frivilligcenteret (den som Madkassen normalt bruger). På terrassen er der en kasse med håndsprit og overfladesprit samt engangsservietter.

Lokalebooking

Du kan også allerede nu booke Frivilligcenterets lokaler igennem hjemmesiden (kontakt info@frivilligcenteret.dk hvis du mangler et bookings id). Vi har ændret loftet for personer i lokalerne til at hver person skal have 2 kvm. Haven kan bookes til møder allerede nu. Indendørs-lokaler kan bookes nu til møder fra d. 6.5