Fredensborg Rykker Sammen

Fredensborg Rykker Sammen

Har du lyst til at hjælpe andre mennesker? Mennesker, der kunne være din nabo? Og mennesker, der i denne tid bliver ekstra hårdt ramt af den økonomiske krise? Så kom og bliv en del af Frivilligcenterets nye store satsning: FREDENSBORG RYKKER SAMMEN!

Vi samler en masse gode, stærke, lokale og hjertevarme kræfter i et fantastisk fællesskab. Et fællesskab der hjælper andre mennesker i en økonomisk svær tid. Et fællesskab der giver mening – og som gør en reel forskel. Her og nu.

Hver dag arbejder Frivilligcenteret for at udbrede kendskabet til det frivillige sociale arbejde, og vi véd, at når mennesker rykker sammen – så gør det en forskel.

Vi skyder det hele i gang med et fyraftensmøde mandag den 21. november kl 17-18 på café Hej Humlebæk i Humlebæks gamle stationsbygning.

Så slå et smut forbi til gratis kaffe, te, øl og vand – og til en idéudviklende og hyggelig times tid i selskab med andre der bor i Fredensborg Kommune, og som også drømmer om at bruge lidt tid på at gøre noget godt for dem, der har det sværest.

Du kommer til at møde Peter Søndergaard, der er Frivilligcenterets leder og Anne-Dorthe Hestbæk, der er seniorforsker hos VIVE og i mange år har beskæftiget sig med børn og unge i udsatte familier. Anne-Dorthe bor også her i kommunen, og nu kaster hun sig ind i FREDENSBORG RYKKER SAMMMEN.

Kom forbi uanset om du er sprængfyldt med gode idéer eller blot er nysgerrig på projektet. Og tag gerne en ven, veninde, søster, nabo eller kollega med. Jo flere vi er – desto mere kan vi hjælpe dem, der har allermest brug for det.

Alle er velkomne!