Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Denne side er til dig, som er ansat og politiker i Fredensborg Kommune. Velkommen! Er der noget, du mangler på denne side så kontakt os endelig.

Frivilligcenteret arbejder på at være den bedst mulige samarbejdspartner for Fredensborg Kommune, og denne side er skabt for at give jer den nemmest mulige tilgang til relevante frivillige tilbud og foreninger. Det giver samtidig en let adgang til de ressourcer, som Frivilligcenteret har ift. samspillet mellem frivillighed og Fredensborg Kommune.

Frivillig Charter

I 2017 præsenterede Borgmester, Thomas Lykke Pedersen, Frivillig Charteret, som er en fælles erklæring fra Fredensborg Kommune og den frivillige verden i kommunen. Frivillig Charteret skal ses som et bevis på, at begge parter ønsker et stærkt og ligeværdigt samarbejde til gavn for udsatte borgerne i kommunen.

Frivilligcenteret kan hjælpe med følgende:

Få et overblik over tilbud og foreninger med den relevante frivillige hjælp, som din borger kan gøre brug af, hvad end det er økonomisk rådgivning, fællesskaber, gratis maduddeling osv.

Frivilligcenteret kommer meget gerne på besøg i kommunens centre og afdelinger. Vi kan give et overblik over de mest relevante tilbud, der helt præcist passer til den gruppe af borgere, som I arbejder med. Kontakt Frivilligcenteret for at aftale den videre proces.