Flygtningevennerne stopper ved årets udgang -ny forening på vej!

Flygtningevennerne stopper ved årets udgang             -ny forening på vej!

Flygtningevennerne som siden 2015 har gjort et kæmpe arbejde for at hjælpe flygtningene godt på plads i vores kommune, stopper sine aktiviteter med udgangen af 2019. Det blev besluttet på foreningen generalforsamling og endeligt konfirmeret på den ekstraordinære generalforsamling i maj. Grunden er ifølge foreningen at de fleste flygtninge er så godt på plads i deres nye tilværelse i Fredensborg Kommune, at behovet for Flygtningevennerne er ved at være væk. Flygtningevennerne som mødes hver mandag kl. 16:00 – 19:00 i Frivilligcentret (dog ikke i juli) fortsætter dog deres aktiviteter resten af 2019.

Men en ny forening – IntegrationsCaféen – er på vej til at tage over. Allerede 26 august 2019 planlægges stiftende generalforsamling for den nye forening, som ud over målgruppen flygtninge tilføjer øvrige udenlandske borgere, der er kommet til Danmark. Du kan se udkast til vedtægterne her.

Er du interesseret i at give en hånd med ved opstart af denne forening, så kom til den stiftende generalforsamling mandag d. 26. august kl. 18.30 i Frivilligcenter Fredensborg, Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk.