Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Genstart! Fra et aktivt arbejdsliv – til et aktivt seniorliv

oktober 4 @ 10:00 - 15:00

Er du i slutningen af dit arbejdsliv eller i begyndelsen af din senior-tilværelse, så kom og få inspiration til et seniorliv med fællesskab og mening. Vi mødes to dage. Dag 1: Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 10:00-15.00 Dag 2: Tirsdag den 11. oktober kl. 10:00-12:00

Tilmeldingsfrist 25.09.2022 

Tilmeld dig her

MØDESTED

Egedal Byens Hus, Egedalsvej 2, 2980 Kokkedal

BESKRIVELSE

Begge dage i Byens Hus Egedal, Egedalsvej 2, Kokkedal
Det kan være en stor forandring at gå fra et aktivt arbejdsliv til en tilværelse med større frihed. Det er som at starte på et nyt kapitel i sit liv, hvor spørgsmål som: ”Hvad skal jeg nu bruge tiden til, hvem kan jeg bruge min tid sammen med, og hvad skal vi være sammen om?”, trænger sig på.

PÅ GENSTART får du inspiration til at svare på disse spørgsmål. Du møder også andre, som går med samme overvejelser, og I får mulighed for at tale sammen om interesser og ønsker til godt og aktivt seniorliv.

Vi sætter fokus på:

    • Overgangen fra arbejdsliv til seniorliv – hvorfor kan det være så svært?
    • Hvordan finder jeg ind i et seniorliv med aktivitet, mening og gode relationer?
    • Hvilke foreninger, projekter og fællesskaber findes der i Fredensborg Kommune, som kunne være attraktive at komme i kontakt med?

At være aktiv, at være en del af et fællesskab og have en meningsfuld hverdag er ofte til en vis grad givet, mens man er på arbejdsmarkedet. GENSTART giver dig et sted og et netværk, hvor du sammen med andre kan tale om, hvordan du får et seniorliv med aktivitet, fællesskab og mening!

Vi håber, at du tager hjem fra GENSTART med masser af ideer til at planlægge et seniorliv med aktiviteter og relationer, som passer til dig og måske endda med et nyt
netværk, der kan støtte og udfordre dig i dit nye livskapitel.

Kurset er gratis, idet det støttes økonomisk af Fredensborg Kommune og gennemføres i et samarbejde mellem Ældre Sagen i Fredensborg og Frivilligcenter Fredensborg.

For yderligere information kontakt Frivilligcenteret på E-mail: info@frivilligcenteret.dk – Tlf.: 3028 4085

Detaljer

Dato:
oktober 4
Tidspunkt:
10:00 - 15:00

Arrangører

Ældre Sagen
Frivilligcenteret

Sted

Byens Hus Egedal
Egedalsvej 2
Kokkedal, 2980
+ Google Maps