Du kan gøre en forskel for udsatte familier sammen med Red Barnet

Du kan gøre en forskel for udsatte familier sammen med Red Barnet

 Har du lyst til at bruge 8 -10 eftermiddage om året på udsatte familier i Red Barnet Fredensborg?

Vi søger frivillige til vores 2 familieoplevelsesklubber i henholdsvis Nivå og Kokkedal .

Familieklubben i Nivå hedder Krudtuglerne og har ca. 15 familier, der visiteres fra Nivå Nu som er et boligsocialt kontor i Nivå.

 Familieklubben i Kokkedal hedder Krateventyrerne og har ca. 13 familier, der også visiteres fra det boligsociale kontor i Kokkedal, Kokkedal på Vej.

Vi samarbejder med Fredensborg Kommune, skolerne i Kokkedal og i Nivå.

 Vi har også 2 ambassadørskoler for Red Barnet i Humlebæk.

Begge klubberne er naturklubber, hvor hovedvægten ligger på det natursociale arbejde med børn unge og familier. For naturen kan noget særligt. Her er højt til loftet, masser af plads og mulighed for at få alle sanser i spil. Her er plads til alle former for aktiviteter både de vilde og de mere stille, der skaber tid til fordybelse og ro. I naturen kan man øve sig, være nysgerrig og gå på opdagelse I naturen og få nye venner.

Vi søger frivillige , der

  • Er over 18 år
  • brænder for verdens bedste sag at hjælpe udsatte børn
  • har overskud og tid

Opgaven går ud på at planlægge 8-10 ture om året. Turene går til strand, skov, parker, zoo, naturlegepladser og enkelte highlights om vinteren fx bio. Du skal kun deltage i 50 % af arrangementerne fordi, der er flere frivillige på opgaverne.

Som frivillig i Red Barnet Fredensborg kommer du ind i et fælleskab med andre frivillige i et sjovt og stærkt miljø.  Afhængig af klubber holder vi møder i henholdsvis Nivå Nu og Kokkedal på Vej. Begge steder har vi et lager af redskaber og materiale til vores ture.

Vi glæder os til at høre fra dig. Skriv gerne hvilken klub du kunne tænke dig at arbejde i .

Skriv meget gerne til formanden Birgitte Larsen

formandfredensborghelsingor@redbarnet.dk