Brug sociale medier strategisk og effektivt – grundkursus

Brug sociale medier strategisk og effektivt – grundkursus

Det er en stor glæde at vi kan inviterer til et fyraftenskursus indenfor det mest efterspurgte emne blandt de sociale frivillige i vores kommune nemlig: brug af sociale medier!

19. november kl. 16:00 – 21:00 får Frivilligcenteret besøg af Jeanette Refstrup, som er ekspert på området. Læs mere om Jeanette nederst på siden.

De emner som vi skal undersøge er: Introduktion til de mest almindelige sociale medier – og deres fordele og ulemper, funktioner på sociale medier, hvordan bruge de sociale medier strategisk i foreningen.

Jeanette siger selv om kurset:
”Brug sociale medier strategisk og effektivt – grundkursus” er ikke et teknik-kursus, men du er meget velkommen til at tage den bærbare computer, ipad eller telefon, som du bruger til arbejdet på sociale medier, med. Det kan være rart at kunne logge ind i løbet af dagen.

Det er nemmest at arbejde med sociale medier fra en bærbar computer – undtaget instagram, der fungerer bedst på telefon eller ipad.

Mange har glæde af at være tilknyttet foreningens facebook-side og evt. andre sociale medier som administrator eller redaktør inden kurset. På den måde kan man logge ind og afprøve forskellige funktioner undervejs. Det er dog ikke et krav for at følge med på kurset, som man kan få noget uanset, om man er begynder eller øvet.

Hvem henvender kurset sig til? Kurset er for alle der bruger eller har lyst til at bruge de sociale medier ifm. deres forening og frivillige sociale engagement

Tilmelding senest d. 7.11 på mail til: admin@frivilligcenterfredensborg.dk

Pris: Kurset koster 50 kr. pr. person til forplejning. Der serveres the/kaffe, vand, frugt og en let aftensmad.

Underviser:
Jeannette Refstrup er partner i kommunikationsbureauet Strup & Strup, der arbejder med kommunikation og markedsføring for en række offentlige og private kunder i Danmark og Norden.

På bureauet er Jeannettes ansvarsområder corporate branding, krisekommunikation og forandringskommunikation samt undervisning blandt andet i sociale medier.

Jeannette er uddannet journalist og Executive Master i Corporate Communication.

Læs mere om Jeannette Refstrup på www.strupstrup.dk