Bliv klogere på dig selv og andre !

Bliv klogere på dig selv og andre !

Frivilligcenteret arbejder løbende med at skaffe gratis tilbud til hjælp for udviklingen af frivillige og foreninger. Her er vores seneste tilbud, som vi synes er usædvanligt godt!

Via JTI-personprofilanalysen*) får du en unik mulighed for større selvindsigt og samtidig også en forståelse for, hvorfor dine medmennesker en gang imellem agerer så ”underligt”.

Hvert eneste menneske er unikt. I JTI-sprog er der ikke noget rigtigt og ikke noget forkert. Vi er simpelthen bare forskellige, hvilket helt grundlæggende kan skyldes arv, miljø og erfaring. JTI-værktøjet fokuserer på, hvordan disse forskelligheder kan bruges konstruktivt, både individuelt og i grupper. JTI giver derfor et godt afsæt i arbejdet med fx personlig udvikling, konfliktløsning, ledertræning og forandringsprocesser.

JTI handler således først og fremmest om dine og dine medmenneskers værdifulde forskelligheder. JTI måler ikke på evner, intelligens, færdigheder, adfærdstræk og giver heller ikke et eksakt billede af hverken dig eller dine medmennesker. Til gengæld giver profilen dig et værdifuldt indblik i dine egne præferencer i forhold til din ageren overfor andre og dermed mulighed for at bruge analysen som et personligt udviklingsværktøj.

Nu får du mulighed for at få klarlagt din egen personlige profil. Tilbuddet er primært rettet mod ledere af frivillige projekter og bestyrelsesmedlemmer og tager 1- 2 timer.

Kontakt info@frivilligcenteret.dk for at høre mere

*) JTI er forkortelsen for Jungiansk Typeindeks og blev tidligere refereret til som MBTI.