Besøgsven til ung mand på 22 år

Besøgsven til ung mand på 22 år

Jeg hedder Oliver og bor i et bofællesskab i Humlebæk. Jeg ser mig selv som en sød, glad mand, der er omsorgsfuld og gerne hjælper andre.  Jeg kan lide at gå til fodboldkampe – særligt Helsingør, FCK, Lyngby og Fredensborg. Når mit hold taber kan jeg blive lidt sur, fordi jeg går meget op i, at de vinder. Jeg er hjælpetræner i Fredensborg boldklub. Ind i mellem er jeg også speaker, når Fredensborg spiller hjemmekampe. Jeg ser også gerne fodbold hjemme. Tirsdag til fredag arbejder jeg på Cafe Chaplin i Helsingør, hvor jeg serverer og rydder af bordene.

Jeg ønsker mig en besøgsven, som kan være en mand eller kvinde, som meget gerne må være mellem 20 og 30 år. Jeg forestiller mig, at vi kan

  • Se fodbold i tv og evt. på stadion
  • Tage på bakken og i tivoli
  • Tage til København evt. på kanalrundfart eller Zoologisk have
  • Besøge mig i min lejlighed.
  • Spille FIFA
  • Drikke sodavand og ind i mellem en kold øl

Du kan kontakte mig gennem Rikke Dehn, ride@fredensborg.dk eller mobil  41 71 79 11