Categories Aktuelt Nyhed

Årets Ildsjæl 2019 er kåret!

Fredag d. 27.9 var der Frivillig Fredag landet over hvor den sociale frivillighed blev fejret. I Fredensborg Kommune var det Frivilligcenter Fredensborg der stod for arrangementet, som blev hold i Egedal Byens Hus, der var overfyldt med engagerede mennesker.

Arrangementets højdepunkt var da Formand for Social og Ældreudvalget i Fredensborg Kommune, Hans Nissen, kunne offentliggøre at Årets Ildsjæl 2019 blev Paul Temples.

Se højdepunkterne fra Frivillig Fredag 2019
De 7 nominerede til Ildsjælsprisen fra venstre: Søren Spies, Hanne Heilmann, Ana Maria Vega, Suzan Daoud, Kirsten Obel, Paul Tempels og Erling Vraa

Frivilligcenteret, som valgte prismodtageren blandt de 7 ildsjæle der var blevet indstillet til prisen begrunder deres valg af Paul således: Paul Tempels har tidsmæssige påtaget sig en meget stor forpligtelse igennem en længere årrække som frivillig. Paul har vist et usædvanligt medborger-sind og næstekærligt engagement som har betydet en afgørende forskel for andre medborgere. Paul har bl.a. engageret sig i integrationen af otte personer fra Eritrea som kom til kommunen i 2015.

Mere end 125 personer i alle aldre fejrede de frivillig på Frivillig Fredag

Dagen bød også på musikalsk underholdning ved Claes Wegener og Ældre Sagen leverede og grillede hotdogs til alle fremmødte.

TAK TIL SPONSORER VED FRIVILLIG FREDAG 2019

Ældre Sagen Fredensborg

Føtex Kokkedal

Super Brugsen Humlebæk og Fredensborg

BrødSnedkeren

Hanne Pihl Blomster

Fredensborg Kommune 

Kongevejens mediehus

IRMA Humlebæk

Nivå Camping

FREDENSBORG BLOMSTER

Spealiteten.dk/

Humlebæk Mejeri

Gartner Steen Pihl